ons team

even voorstellen…

Harlekijn opvang & dienstverlening B.V. locatie De Groene Oase bestaat uit een vast team:

Sander van Steekelenburg

Directeur, verantwoordelijk voor administratieve, contractuele en beleidszaken

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen welke allen op de Harlekijn hebben gezeten. Al vanaf mijn 22e ben ik zelfstandig ondernemer met een achtergrond in Commerciële Technisch Bedrijfskunde en International Marketing Management. Daarnaast heb ik internationale ervaring opgedaan in het ICT bedrijfsleven en zit de laatste 3 jaar in een semi-overheidssector (woning corporaties).

sander@harlekijnmaasland.nl

Cecile van Steekelenburg

Pedagogisch beleidsmedewerker/coach, verantwoordelijk voor de organisatie, regelgeving en inhoud.

Ik ben getrouwd met Sander en afgestudeerd groepsleerkracht basisonderwijs. Ik heb ervaring op diverse (Montessori) scholen en ook in de rol van Intern Begeleidster opgedaan. Tevens was ik tot kort voor de opheffing lid van de OuderCommissie van Stichting Peuterspeelzalen Midden Delfland.

cecile@harlekijnmaasland.nl

Tamara van Doorn

Pedagogisch medewerker , Pedagogisch Coach en VVE-Coach, verantwoordelijk voor de opvang en educatie van de peuters en centraal contact voor de locatie Maasland.

Ik ben de trotse moeder van 3 kinderen. In 1999 ben ik begonnen in de kinderopvang en heb ook ervaring op mogen doen in de gehandicaptenzorg. Van 2008-2010 ben ik werkzaam geweest bij Catalpa kinderopvang te Maasland. Daar werkte ik met veel plezier als pedagogisch medewerkster op de BSO locatie Bombarie in de Groene Oase. Na een bewuste keuze om mij volledig op het ouderschap te richten, is nu het moment om weer te werken met kinderen. Met veel motivatie, creativiteit en enthousiasme kom ik het team versterken. Het werken met de kinderen doe ik ontwikkelingsgericht en kind centraal m.b.v. creatieve werkjes en muziek. Ik zet mij ervoor in om de kinderen zich veilig en welkom te laten voelen

Maria Boekestijn

Pedagogisch medewerker, verantwoordelijk voor de opvang en educatie van de peuters.

Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter die op zichzelf wonen. Na mijn schoolperiode ben ik werkzaam geweest als Z-verpleegkundige op het Westerhonk te Monster. Toen ik wat minder uren wilde gaan werken ben ik begonnen bij de peuterspeelzaal in Het Trefpunt. Na verloop van tijd zijn ze gefuseerd met de Harlekijn en inmiddels werk ik al sinds september 1991 met peuters.
Het is heel leuk om te zien hoe de peuters zich ontwikkelen in de periode op de peuterspeelzaal/opvang. De peuters komen binnen als aanhankelijke, eenkennige, in hun eigen wereldje verblijvende kinderen, maar al gauw zie je ze groeien tot peuters die openstaan om de wereld te ontdekken en daar hun plaatsje in te veroveren. Het geeft voldoening om daar een bijdrage aan te kunnen leveren door middel van het aanbieden activiteiten. Door de peuter in aanraking te laten komen met ontwikkelingsspeelgoed, boekjes, knutselactiviteiten en dergelijke geven we de peuters de gelegenheid zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

Gea van Woerden

Pedagogisch medewerker, verantwoordelijk voor de opvang en educatie van de peuters.

Ik ben getrouwd met Gerrit. We hebben twee dochters en twee zonen. Alleen de jongste zoon woont nog thuis bij ons op de boerderij, waar we melkkoeien, schapen en nog wat kippen houden. Ik werk nu ongeveer 20 jaar bij de peuters in Maasland. En dat vind ik nog steeds erg leuk. Stiekem vind ik het ook heerlijk om af en toe zelf lekker kind te kunnen zijn met de kinderen.
Peuters zijn spontaan, eerlijk en verrassend. Ik vind het belangrijk dat een peuter zich veilig en thuis voelt bij Harlekijn. Dan kan het ongeremd spelen en ontdekken en zich dus ontwikkelen op allerlei vlakken.

Esther Hoenderkamp- Boks

Pedagogisch medewerker (vaste inval), verantwoordelijk voor de opvang en educatie van de peuters.

Mijn naam is Esther, geboren in 1984. Ik heb in 2006 mijn opleiding Pedagogisch Medewerker afgerond. Tijdens en na mijn opleiding heb ik gewerkt op diverse opvang- en schoollocaties als groepshulp, kleuterleidster en klassenassistent in de regio Midden Delfland.  Ik vond dit zo ontzettend leuk, dat ik nadat ik naar Rozenburg verhuisde ik mijn eigen gastouderopvang ben gestart. Daar hebben mijn man en mijn 2 dochters een fijne tijd gehad, totdat we in 2023 weer terug naar Midden Delfland kwamen en ik daar ook weer ben gaan werken. Naast mijn werk bij Harlekijn, werk ik ook bij BSO Maxi en Inimini in Schipluiden.

Chantal van Roon

Pedagogisch medewerker (vaste inval), verantwoordelijk voor de opvang en educatie van de peuters.

Mijn naam is Chantal, ben in geboren 1972. Ik woon al meer dan 23 jaar in met veel liefde in Maasland. Ik ben getrouwd met Marco en wij hebben twee kinderen, Een dochter Demi en een zoon Jordi. Mijn hobby’s zijn lezen, series kijken, fotograferen en ik hou van creatief bezig zijn. Ik werk sinds november 2019 bij kinderopvang de Harlekijn. Met heel veel plezier val ik in bij Harlekijn, maar ook bij Inimini en BSO Maxi in Schipluiden. Ik heb veel ervaring opgedaan bij verschillende kindercentrums in Vlaardingen en Maasland . Het leukste van het werken met kinderen is dat ze spontaan en eerlijk zijn geen dag is hetzelfde. Ik hou van verzorgen en creatief bezig zijn ook vind ik het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en daar wil ik ze graag bij begeleiden en helpen .

Ank Buijnink

Vrijwillig Pedagogisch medewerker (inval), verantwoordelijk voor de opvang en educatie van de peuters.

Mijn naam is Ank . Nadat ik vele jaren met plezier heb gewerkt bij de Harlekijn, ben ik nu met pensioen. Uiteraard ligt mijn hart nog steeds bij de kinderen dus als er een beroep op mij gedaan wordt, help ik nog steeds graag.

Helma Mos

Vrijwillig Pedagogisch medewerker (inval), verantwoordelijk voor de opvang en educatie van de peuters.

Mijn naam is Helma. Ook ik ben jaren betrokken geweest bij de Harlekijn en nu ook met pensioen. Naast oppassen op mijn kleinkinderen help ik nog waar het nodig is en kan.

Contact

Harlekijn Opvang & Dienstverlening B.V.
KvK: 61865397
BTW: 854522621B01
Registratienummer Landelijk Register: 116226158

Kantoor/administratie:
Doelstraat 48
3155 AJ Maasland
sander@harlekijnmaasland.nl

Opvanglocatie:
(de Groene Oase)
Doelstraat 48
3155 AJ Maasland
telefoon: 0614229319 (8:30 – 12:00 uur)

www.harlekijnmaasland.nl

Nieuwsbrief

Twitter

  • Beste ouders/verzorgers, Na de meivakantie, vanaf maandag 13 mei, starten we met ons nieuwe thema ‘Ik en mijn fami… ,
  • Vandaag kwam er een lammetje op bezoek in de klas. Wat was ze lief en zacht.,
  • Het is nog winter, maar wij zijn begonnen aan ons nieuwe thema: Vier de lente met Puk! We hebben samen met Puk al w… ,
Naar Boven