informatie

informatie

Tot en met 2014, werd de peuteropvang in Midden Delfland verzorgd door de Stichting Peuterspeelzalen Midden Delfland ook wel bekend als de SPMD. De SPMD heeft besloten om de stichting per 31-12-2014 op te heffen. Peuteropvang “Harlekijn” in Maasland viel ook onder deze stichting. Dit betekende dus dat als er niets gebeurde, de locatie in Maasland haar deuren moest sluiten. Dit wilde wij niet laten gebeuren en daarom zijn wij voor de kern Maasland een eigen initiatief gestart.

Uitgangspunten bij onze opzet zijn:

  • Behoud van de huidige locatie zodat de kinderen in hun vertrouwde omgeving blijven
  • Behoud van ons als team zodat u en uw kind de vaste aanspreekpunten behouden
  • Een positieve exploitatie op een door de gemeente wenselijk niveau.
  • Behoud van Kinderopvang toeslag en waar nodig subsidie van de gemeente.

In de eerste verkennende gesprekken werd al snel duidelijk dat alle betrokken partijen zoveel mogelijk van de oude bestaande situatie wilde behouden. De Groene Oase en de bij kinderen bekende medewerkers op de groep wilden graag meewerken aan een nieuw bedrijf.

Sinds het schooljaar 2017-2018, heeft Harlekijn Opvang en Dienstverlening ook de locatie in Schipluiden, onder haar houderschap. Wij werken daar volgens deze werkwijze, visie, beleid en protocollen. Zie voor locatie-specifieke informatie:  www.iniminischipluiden.nl


Sander_van_steekelenburg Sander van Steekelenburg is geboren in 1974 en heeft 3 kinderen welke allemaal op de Harlekijn hebben gezeten. Al vanaf zijn 22e is hij zelfstandig ondernemer met een achtergrond in Commerciële Technisch Bedrijfskunde en International Marketing Management. Daarnaast heeft hij internationale ervaring opgedaan in het ICT bedrijfsleven en zat de laatste 3 jaar (2012-2014) in een semi-overheidssector (woning corporaties).
Cecile Cecile van Steekelenburg-Barendrecht, getrouwd met Sander, is geboren in 1975 en afgestudeerd groepsleerkracht. Heeft ervaring opgedaan op diverse (Montessori) scholen en ook in de rol van Intern Begeleidster. Tevens was zij tot 2014 lid van de Ouderraad van Stichting Peuterspeelzalen Midden Delfland.

Contact

Harlekijn Opvang & Dienstverlening B.V.
KvK: 61865397
BTW: 854522621B01
Registratienummer Landelijk Register: 116226158

Kantoor/administratie:
Doelstraat 48
3155 AJ Maasland
sander@harlekijnmaasland.nl

Opvanglocatie:
(de Groene Oase)
Doelstraat 48
3155 AJ Maasland
telefoon: 0614229319 (8:30 – 12:00 uur)

www.harlekijnmaasland.nl

Nieuwsbrief

Twitter

  • Beste ouders/verzorgers, Na de meivakantie, vanaf maandag 13 mei, starten we met ons nieuwe thema ‘Ik en mijn fami… ,
  • Vandaag kwam er een lammetje op bezoek in de klas. Wat was ze lief en zacht.,
  • Het is nog winter, maar wij zijn begonnen aan ons nieuwe thema: Vier de lente met Puk! We hebben samen met Puk al w… ,
Naar Boven