oudercommissie

Oudercommissie 

De reden voor deelname aan de Oudercommissie is natuurlijk voor alle leden hetzelfde: betrokkenheid bij de opvang van onze kinderen! Om onze taak goed te kunnen doen, zijn er vanuit de wet op de kinderopvang regels en richtlijnen vastgelegd waar een oudercommissie en de organisatie van een opvangcentrum aan moeten voldoen. Wij hebben als commissie de mogelijkheid om zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven. We willen graag meepraten en invloed uitoefenen op de dagelijkse gang van zaken en de kwaliteit van de peuterspeelzaal Harlekijn. We denken dat we een steentje kunnen bijdragen aan datgene waar Harlekijn voor staat: het aanbieden van een veilige plek om te leren, spelen en op te groeien. Dit alles willen we doen in goede harmonie met de Harlekijn.

Ons doel is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van ouders en/of verzorgers van de kinderen die de Harlekijn bezoeken. Wij horen daarom graag wat er onder ouders en/of verzorgers leeft. Spreek een van ons aan of stuur een berichtje naar: oudercommissie@harlekijnmaasland.nl. Ook als het je leuk lijkt om bij de oudercommissie je steentje bij te dragen, horen wij dat graag!

even voorstellen…

Roald Arkesteijn

Mijn naam is Roald Arkesteijn, getrouwd met Joyce en samen hebben wij 2 dochters: Liz en Luna. Ik werk bij Eneco aan de verduurzaming van Nederland. Ik ben lid geworden van de oudercommissie omdat ik graag betrokken wil zijn bij de organisatie waar onze kinderen een paar uur in de week spelen en leren. Ik hoop door mee te denken een bijdrage te kunnen leveren aan het behoud en verhoging van de kwaliteit van de opvang, zodat kinderen een leuke tijd bij de Harlekijn hebben.

Rosanne van der Hauw – de Wilt

Mijn naam is Rosanne van der Hauw-de Wilt. Ik ben getrouwd met Arjen van der Hauw en ik heb drie kinderen. Sep, Saar en Siem. Sep en Saar zitten ondertussen op de basisschool en Siem gaat naar de peuteropvang Harlekijn. Ik werk twee dagen in de Lier op een basisschool als juf. Door mijn werk zie ik hoe belangrijk de betrokkenheid van ouders is. Leuk om dat nu eens van de andere kant mee te maken.

Tim Plieger

Mijn naam is Tim Plieger. Ik ben getrouwd met Saskia. Wij hebben 2 kinderen, waarvan 1 dochter in de Dreumesgroep en een zoon in de Peutergroep. Ik ben lid geworden van de OC, omdat ik het leuk vind om mee te denken en input te leveren. Ik hoop hiermee een bijdrage te kunnen leveren zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en de kinderen een leuke tijd hebben op de Harlekijn.

Joanie Hains-Dijkman

Ik ben Joanie Hains-Dijkman, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Ik ben lid van de oudercommissie omdat ik graag betrokken wil zijn bij de opvang waar mijn kinderen naartoe gaan. Als moeder van meerdere kinderen die naar de Harlekijn gaan of zullen gaan, ben ik regelmatig op de locatie te vinden. Hierdoor hoop ik een makkelijk aanspreekpunt te zijn voor zowel de ouders als de medewerkers en op die manier bij te dragen aan de communicatie tussen beide partijen.

Contact

Harlekijn Opvang & Dienstverlening B.V.
KvK: 61865397
BTW: 854522621B01
Registratienummer Landelijk Register: 116226158

Kantoor/administratie:
Doelstraat 48
3155 AJ Maasland
sander@harlekijnmaasland.nl

Opvanglocatie:
(de Groene Oase)
Doelstraat 48
3155 AJ Maasland
telefoon: 0614229319 (8:30 – 12:00 uur)

www.harlekijnmaasland.nl

Nieuwsbrief

Twitter

  • Beste ouders/verzorgers, Na de meivakantie, vanaf maandag 13 mei, starten we met ons nieuwe thema ‘Ik en mijn fami… ,
  • Vandaag kwam er een lammetje op bezoek in de klas. Wat was ze lief en zacht.,
  • Het is nog winter, maar wij zijn begonnen aan ons nieuwe thema: Vier de lente met Puk! We hebben samen met Puk al w… ,
Naar Boven